Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Det blev resultatet idag! Jag är ganska (läs jätte) stolt över mej själv. Hade siktet inställt på 2 timmar prick men det sket sej på en kvart. Var så förbannat hungrig! Tyckte jag starta med en bra frukost, tog en Harri före men ändå, det räckte inte.

20120506-170259.jpg
Sprang först ut mot Oset, 30 min, vände hem, tog en halv banan, fortsatte runt Stadsparken, stora holmen och hem igen.
Jag kan inte springa hungrig, för att undvika det nästa helg gjorde jag energibars. Gjorde om receptet lite, la till rice krisp, mörk choklad, osaltade nötter istället. Blev mumsigt!

Har nu kört hela familjen till tåget, en ska till Malmö och en till Hallsberg.. Tur kattkrakarna är hemma som sällis

20120506-170850.jpgJust Do It in a box!

No Comments :(

Comments are closed.