Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Har haft en dag i musikens tecken och knåpat ihop 13 spår till mitt pass, alltså det är 17 kvar.. Lyssnat, ratat, lyssnat, mixat till 45 sek snuttar plus 8 sek tystnad.. Det är ett spår!
När jag började på Friskis slogs jag av vilken jäkla bra musik ledarna hade men jag hade ingen tanke på hur mycket tid som ligger bakom mixandet.. 13 spår, en dag! Fast då har jag pausat, stått här i vardagsrummet och rullat axlar, gjort armhävningar, benböj, situps.. Ja en massa övningar som ska passa till musiken!
Åh nu sitter jag och lyssnar på mitt mästerverk!

20131015-184420.jpg
En salig blandning låtar som förmodligen kommer byta plats men först ska jag lyssna igenom allt..Vill bara iväg nu på sista kursen, sjukt taggad!

No Comments :(

Comments are closed.