Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Jaha, då kan jag konstatera att semestern är över för denna gång! Tre veckor går fort, för fort.. Imorgon kl 07:30 ska jag vara på jobbet, IKEA’s containerhantering blir min uppgift i tre veckor samt jouren denna vecka. Rivstart, ja visst! Dä ä bare å åk!!
Nu häckar jag i Flinas soffa..

20120715-202302.jpg

20120715-203127.jpgVet inte men tror hon fått min mammas städ-gen, hon var otroligt pedant och om jag nån gång dammsög gjorde hon alltid om det.. Samma med Flina, hon har städar sitt rum själv sen många år tillbaka.. Imorgon drar hon mot Hallsberg igen och polarna så då måste det va fint när hon kommer hem.
Blir tomt när hon åker…

På torsdag skulle jag vilja vara med på detta tokeri, gå 10 varv i Kvarntorpstrappen! Får se om det är väder för det och järnvägstrafiken går som på räls (gu så dålig ordvits..) Träningen ligger just nu lite på hyllan, har Blodomloppet i augusti och Tjejlidingö lopp i september, båda milen.. Men snart drar Friskis igång igen då är jag snart fit for fight igen! Unnar mej lite ledigt nu även om kroppen känns tung och jag egentligen måste träna för humöret men men.. Det får gå ändå!

No Comments :(

Comments are closed.