Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Det blev en lugn och mysig påskafton. Kom i säng vid ett, spikans nykter, vaknade vid halv nio och har inte gjort många knop idag. Har värsta träningsvärken i lår och rumpa så jag knappt kan gå.
Har kollat på film och slappat, värmde lite rester till lunch och nu blir det Donken.

Nästa helg blire partaj i Karlstad. Känns som revansch för sist jag var där och festade hade jag skitont i ryggen och fick åka hem tidigt. Nu är jag fit for fight men hatar bakfylla så det blir varannan-vatten-party. Här är min pingla jag härbärgar hos

20120408-211609.jpg
Carola, som jag är faster åt, är bara tre år yngre än mej… Lite invecklade släktband men hennes pappa är min 20 år äldre halvbror. Har ju bara ett problem nu, vad ska jag ha på mej????!!
Lite feg för silver men dessa var läckra

20120408-214500.jpg
Eller lite färgglatt kanske?

20120408-214709.jpg
Silverbrallorna är från Kappahl, en affär jag aaaaldrig går in i annars men det får nog bli en sväng upp på stan imorgon. Har ju en liten bäbis att handla till också, planerar en dejt med denna underbara lilla varelse i veckan.

Påsk o kram //Lotta

No Comments :(

Comments are closed.