Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

BBQ

Vi tog en song-tao till White sand beach för att äta middag ikväll. Väl där lokaliserade vi stranden och såg en välfylld restaurang med BBQ. Välfylld brukar betyda bra mat! Kyparna sprang runt som yra höns och till slut fick vi ett bord. Vi gick och valde ut vad vi ville ha grillat, jag valde kycklingspett 60 bath, typ 12 kr.. Bakad potatis, vitlöksbröd och majskolv.
Satte oss och fick beställa dricka.. Efter 10 min kom Björns öl, efter ytterligare 4 min min öl och vatten och efter några minuter Flinas fruktjuice. Det är så det funkar här..
Sen kom grillspetten, alla tre fläskkött. Jag ursäktade mej och sa att jag beställt kyckling, de kollade beställningen och lovade mej spettet snarast.. Soon!
Sen kom fisken, ingen kyckling. Brödet och majsen kom sist. Ingen kyckling…
Jag åt bröd, potatis och majs. Å lite fisk.
Men, jag blev mätt! När vi betalat, efter att ha påpekat en gång till att spettet inte kommit in drogs det av från notan. 12 kr, men rätt ska va rätt!
Jag gillar det på något vis, ingen ordning och reda, ingen logistik! Tre olika servitörer kom med dricka och två eller tre andra med maten.. Eller ja, allt utom kycklingen!
Har ju semester, behöver inte vara uppstyrt!

20130104-233432.jpgFlina och jag ❤

20130104-233544.jpg Otroligt god glassdrink!

20130104-233623.jpg Semester gör en helt slut!

Nu ska jag sova! G’natt!

No Comments :(

Comments are closed.