Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

…vill jag bara dra nåt gammalt över mej! Mensvärk, av den sorten som känns som att ryggen ska gå av på mitten! Plus att den söta lilla ”mega-uppsugningsförmåga-lev-som-vanligt” (ett hån!!) räcker knappt till och om 1 timme och 15 minuter börjar mitt spinningpass…
Men, jag ska genomföra det, om kroppen straffar mej kan jag minsann ge igen! Ligger på soffan, tagit två Panodil och lagt en varm vetekudde under ryggen! Jag vet inte om det är rätt taktik men det visar sej!

Fortsätter mitt sökande efter rätt komfort på cykelsadeln, hittade denna cykelsida som innehåller ALLT man behöver veta! Teori är bra när man väl gör det praktiska!

Ikväll är det jobb igen, av min sexdagarsledighet blev det endast fyra lediga dagar.. Å så jobbarhelg på det! Då blir man extra glad när sambon bjuder till!!

20130314-103410.jpg
Samt att man har en underbar unge som är självgående och dessutom väldigt ambitiös, C på naturkunskapsprovet!

No Comments :(

Comments are closed.