Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Fick ett sms igår kväll, eller flera typ.

20130327-085309.jpg
Var tydligen jobbigt att resa sej eller bara ropa.. Jag satt i soffan, fem meter ifrån med en vägg i mellan oss.. Hahaha!
Det har väl inte gått någon förbi angående det som skrivs om nätmobbning. Äckelgubben som genom hot fått små flickor att visa sej nakna i webbkameran. Fy fan för sånna!
Jag kan ärligt säga att jag inte har koll på vad min tös sysslar med på nätet, men kommer det fram att hon varit elak, kränkt eller mobbat någon lär hon få stå till svars för detta. Det man törs skriva bakom en dataskärm ska man också våga säga ”fejs to fejs”.

En bra sak med nätet och framförallt fejjan är att man får svar på ALLT!! Googla eller fråga fejjan.. Same same.. Just nu läser jag om SPD-klossar, rundtramp och kadens.. De skor jag beställde billigt på nätet var för små, igår åkte jag till Stadium och köpte ett par Shimano..

20130327-090553.jpg
För det häpnadsväckande priset 799 pix får man inte ens med fästen, de säljs separat.. Och jag behöver även pedaler eftersom jag inte kan cykla Tjejvättern på en spinningcykel. De säljs i paket för 399 spänn!!
Men, just igår hade de ”ta 3 betala för 2″ så det blev en cykeltröja också, gratis eller hur??!!

Skorna fyllde sitt syfte, det kändes mer effektivt på spinningpasset igår, ett intervallpass som var sjukt jobbigt! Jag var trött i benen efter måndagens HIT-pass men jag gav allt jag hade…
Ikväll är det Cirkelgym X bokat, får se om jag går eller tar en löptur i stället.. Solen skiner!!

Först ska jag och Flina söka sommarjobb, hoppas vi får napp!

No Comments :(

Comments are closed.