Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Jag tycker det är fult och skulle aldrig någonsin sätta på mej detta:

20130313-093525.jpg

20130313-093533.jpg
Prenumererar åter igen på tidningen Amelia fast inget i tidningen tilltalar mej, gillar dock den väl tilltagna välkomstpremien… Det är skönhetstips blandat med ”du-duger-som-du-är-tips”, bantning och ”var-dej-själv”, kom i form och hitta din inre frid.. Bla bla bla-haaa! Hur ska de ha det?!
Som grädde på moset, vansinnigt fula kläder! Jag är absolut ingen mode-ikon, tröja+jeans+sneakers=that’s me! Just nu iklädd One Piece och morgonfrilla, skulle kunna platsa som fågelskrämma men jag trivs med det!
Vi har många diskussioner hemma om utseende och hur man ska vara, var dej själv säger jag! Jag platsar inte in, säger tonåring… Vem fan gör det?!
Varför ska man vara som alla andra, klä sej som ett moderepotage och ha ett hem som taget ur en inredningstidning?! Alla dessa krav, vem skapar dem? Jag själv så klart…

Den som inte förstår och accepterar sitt egenvärde och sej själv blir olycklig. Hellre ett friskt original än en blek kopia. Sluta jämföra sej med andra, strunta i vad andra tänker, eller vad man tror att de tänker… Då är man en bit på väg…

No Comments :(

Comments are closed.