Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Inte jag men vårt yngsta kungabarn Madeleine och el americano Chris ska äkta varandra i TV-sändning, live, ska han säga jaaa till henne och hela kungariket. Ursäkta mej men den yngsta i kungafamiljen imponerar inte det minsta.. Iofs är jag nada, noll, zipp, zero intresserad av kungahuset egentligen. Förlegat sen 1800 kallt. Ers kungliga höghet, ers majestät.. Helloouu, det är 2013 nu. Trams med titlar!

Har nu bara en dag kvar på mitt jobb-marathon. 10 dagar i sträck är väl inte att rekommendera men jag bytte bort natthelgen och det är en vinst i sej! Igår kväll var det vackert när jag åkte hem…

20130604-193905.jpg
Idag åkte jag med sambon till jobbet, tog med cykeln och cykla hem.. Motvind och kyligt, inte så vackert. Å andra sidan får jag ju ut mer träning när man får trampa tills man känner blodsmak i munnen.. På lördag är det 10 Tjejvättern-mil, jag önskar mej sol, vindstilla och värme. Tack!

Nu ska jag hänga tvätt!

No Comments :(

Comments are closed.