Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Väntar på att fara iväg på yoga, absolut nödvändigt på söndagskvällar.

Har kokat gulasch idag, den ska koka lääänge, typ 5-6 timmar.
Jag hackade
1 stor gul lök
2 röda paprikor
1 vitlöksklyfta
1 chili (grön, styrkan väljer man själv
2-3 potatisar (för tjocklekens skull, den reder grytan)

Bryn 500 gram grytbitar, ta upp och lägg i alla grönsaker och bryn dem också, salta och peppra..
Häll tillbaka köttet och slå på två burkar tomater, 2 msk tomatpurè, 2 köttbuljongtärningar och låt allt småkoka i 5-6 timmar. När det är klart kan du ”mosa” lite i grytan så alla stora bitar delas och det blir mer ”grytigt”.

20121007-182242.jpg

20121007-182251.jpg

20121007-182258.jpg

20121007-182305.jpg Klart! Servera med 34%-ig crème fraîche och bröd.

Som efterrätt kan man äta pannacotta med hallon.

20121007-182506.jpg världens lättaste med gelèsocker multi.
Står på paketet hur man gör, åh så gott det är!!

No Comments :(

Comments are closed.