Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

4 toppbloggare tipsar!

20130829-101612.jpg
Höstens mode!
Jag kan nog minst och bryr mej minst om mode på denna planet men de behagar skämta! Mode? Svart, fult och booooring!!!

Läser också att Lundsberg stängts av Skolinspektionen pga av mobbning, eller så kallad nollning som det kallas i överklassernas överklass-skola, en händelse som inte gick att hyscha ner för den drabbade var tvungen att uppsöka sjukan… Som polisanmälde.
Om jag får fantisera fritt, utan att veta ett skvatt, så bränner man någon med strykjärn så är det inte ett misstag.
– Oj då! Råka bara snubbla med kontakten i väggen och medans järnet blev varmt snubblade jag vidare över min kompis som låg med bar rygg och ögonbindel! Ooops! Shit happens!?
Liknar nära nog en sadistisk handling, säkert påhejad av grupptrycket. Hur som helst, hur ångerfulla de än är, så skulle de tänkt på det lite tidigare.

Igår kväll var jag på en träff inför ”ettan”, en kurs för oss blivande Friskis-ledare. I slutet på september åker vi till Lillsved för fyra dagars utbildning. Äta, träna, teori. Jag kommer stortrivas!
Ikväll tar jag med sambon på ett Cirkelfys pass, det är Move your Buddy denna vecka och nästa på Friskis. En vän/sambo/förälder tränar gratis ett pass och det finns många att välja på, 130 per vecka tror jag. En delikat buffé för en träningsberoende endorfinknarkare som jag!

Nu ska jag ta tag i och rensa hemma i skåp och lådor! På lördag börjar jag jobba, ska helt ärligt bli riktigt kul.

No Comments :(

Comments are closed.