Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Det är inte sååå långt kvar till Tjejvättern, typ tre månader… Jag letar cykelbyxor, läser in mej på hp03 padding, ergonomiskt utformad för kvinnor, svettabsorberande… Det är en djungel, jag undrar i mitt stilla sinne hur en liten tyglapp med stoppning i kan ge min stjärt en behaglig resa på en pytteliten sadel i 10 mil?!

20130312-090935.jpg

20130312-091249.jpg
Dessutom sitter mina svettkörtlar som ett sprinklersystem just i skrevet och på hjässan…

20130312-091810.jpg

Jag har ett par byxor, Craft, de funkar på spinningen i 60 min därefter är de som en barnblöja, dränkt i en simbassäng! Jag vet, skitäckligt! Å andra sidan kanske det fläktar så där somrigt skönt (snålblåst och duggregn) att jag inte alls blir svettig…
Nå väl, jag fortsätter min jakt, på torsdag har jag bokat spinning… Min plan att köra detta pass en gång i veckan håller i än så länge!

No Comments :(

Comments are closed.