Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Å då talar jag inte om graviditet. Jag väntar på besked ang mitt jobb. Vår lilla grupp på 8 pers ska försvinna, lösas upp och ingå i nån annan organisation. Men som vad?!
Jag går sällan och funderar och ältar saker, det lönar sej liksom inte.. Men just nu känns det förbannat motigt, tur jag har goa kollegor.. I veckan har jag övat som transportledare, det var svinkul! Att få använda hjärnan och tänka!
Mitt jobb kan jag utan och innan så en förändring är positiv, skönt att få göra något annat.. Bara jag visste vad! Vill helst jobba dagtid, kommer det finnas en chans till det? Ska jag söka in på skola till hösten? Emigrera?
Åååh blir tokig!! 5 mars ska företaget ut med info, vi har väntat sen december… Fast det är väl bättre att grunden i det nya blir stadig innan det byggs på med ny organisation.

Om 99 dagar flyger Flina till Thailand, ska vara borta i tre veckor!! Hon har redan betalt resan och önskade sej fickpengar när hon fyllde… Hon och Kokos räknade härom dagen..

20140227-092826.jpg
Katten är ju mer än lovligt nyfiken

20140227-092905.jpg
Ska vara med överallt!! En riktig sköning!
Eftersom jag jobbat dagtid i veckan och kväll idag tänkte jag svinga KB nu på fm men är tung i kroppen.. Kört både Cirkelgym X och HIT, det känns! Vilade igår och det kan bli bättre av träning eller så blir det sämre.. Jag törs inte chansa, vilar idag. Har fått ett sår i gommen, brände mej på maten i fredags, vilket gör att jag inte kan äta ordentligt så energin är ju inte på topp…
Skär maten i små små bitar men det svider som eld när jag kommer emot såret. Ska till Apoteket nu och köpa nån gelé som kan fungera.

No Comments :(

Comments are closed.