Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Är mamma till en fantastisk tjej (så säger ju alla mammor men ändå) som nästan vrider ut och in på sej själv bland läxböckerna. Kan inte minnas att jag var så ambitiös när jag gick i skolan.. Åh andra sidan valde jag Livsmedel, en ”icke-plugg-linje”..
Jag är stolt naturligtvis, det går bra men samtidigt orolig. Jag vet att det finns en läroplan, eleverna ska kunna analysera nyanserat och så vidare men måste detta inskränka så på fritiden?
En analys klämmer man inte fram lika lätt som en diarré, det tar otroligt mycke tid. Tid som ska räcka till roligt också. Kompisar, träna, hänga på stan, CHILLA!!
Jag jobbar, tänker inte en nanosekund på det när jag gått hem. För en gymnasieelev slutar inte dagen 15:20, den fortsätter till långt inpå kvällen. Som förälder kan jag inte mer än heja på, stötta och uppmuntra.
Tjejen har en blogg också.
Den finaste av alla bloggar så klart!

Älskade unge!

No Comments :(

Comments are closed.