Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Och tur är väl det! Har lite tid över på jobbet så jag gick lite tidigare idag, 15:30. Hämtade Flina i långängen, mot Örebro och väl hemma slängde jag ihop en köttbullesmet. Rulla rulla och skjuss in i ugnen, 10 min ut i skål på balkongen för kylning. Under tiden mixa ihop en Harri** för lite ny energi. På med träningskläder kl 16:47, packa väskan och iväg till Kvarnen för ytterligare ett pass skivstång/box i 110 min.
Hem igen, koka stuvade makaroner, steka på bullarna och äntligen äta!
Undan med disk, in i dusch och nu är jag spak på soffan.
Blir vilodag imorgon, antingen sniffa bäbis eller leta kläder till lördag.. Får se vad jag faller för.

** Harri:
1 banan, 1dl havregryn och 2dl lättmjölk mixas till en slät milkshejk. Drick upp och vips! har du energi för träning. Jag dricker den en timme före träningen, har aldrig gett mej några problem.

Nu är det borsta tänder och nanna kudde! Natti natt

No Comments :(

Comments are closed.