Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Igår gnodde vi här hemma så varenda dammkorn försvann, puts väck! Efter det blev det en kort cykeltur till en bänk vid naturens hus, fika och njuta av solen, på kvällen grillade jag fläskfilé.

Imorse blev det frukost på sängen och Pulp Fiction men det ryckte i löptarmen så jag joggade 6 km. Hem, fixa lunch i form av stuvade morötter och stekt falukorv. Passade på att färga håret också.
Vid två gick vi hela familjen ut mot Oset, fast från ”fel” håll. Inte via Slussen utan från Ekeby-hållet, pitstop på Naturens hus. Var hungrig så jag tog en Skagen-stubbe… 85:- !!! Eeh, den var 8 tuggor stor! Så inte värt pengarna!!
Blev lite bråttom hem för jag fick plats på cirkelgym kl 17:30. Så blixtvisit på Coop för ett sushi-kit, hem och på med riset och byta om. Flina fixade klart riset och det blev jättegott! Enligt henne gör jag godaste sushin i stan!
Jo man tackar!
Träningspasset gick bra, kändes omöjligt före men väl där och all energi bara flödar, då gick det bra!

Nu väntar jag på en ananaspaj som Flina gjort.. Kan behöva alla extra kalorier jag kan få!

No Comments :(

Comments are closed.