Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Jag  ser det nu.. i natt har jag sovit bra, visserligen på värktabletter, men ändå.. Tänk va lite sömn kan göra susen, sen i söndags har jag sovit som en kratta, vaknat av värk och konstiga drömmar.. Men idag gör armdjäfulen lite mindre ont, alltså är jag nästan frisk..

Får alltid dåligt samvete när jag inte är på topp med fullt fungerande kropp o knopp.. vill liksom ha de som de brukar va. Kunna använda kroppen till det jag vill, när jag vill och blir otroligt irriterad när den inte vill va med.. kanske är det ett sätt för den att säga; hörru! ta de lugnt, vila och slappa en stund! Brukar sällan lyssna på den rösten, mera intalar jag mej själv: de går över, det som inte dödar det härdar! Till slut så blir det så här, en vecka med mördande värk trots min milshöga smärttröskel..

Med dessa små rader återgår jag till soffhäng och dåligt samvete, för sitta vid datorn säger armen NEJ! till..

No Comments :(

Comments are closed.