Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Läser på AB om en kvinna som haft sex med skelettdelar!! Med ryggraden, kranie och lårben… Asså, är det på riktigt? Helt absurt!!
Upp till två års fängelse ger det, oklart om det är för brottet mot griftefriden, olovligt innehav av skelettdelar eller själva ”våldtäkten” på skelettet.
Makabert var ordet!

Idag har vi tränat, jag och Flina. Jag värmde upp 20 min på löpband, hittade ett pass med uppförsbacke och plant om vartannat. Vid varje uppförsbacke sprang jag på så fort jag kunde å så lite vila i mellan. Glömde ta min astmaspray innan så pulsen låg på max hela tiden. Rodde 10 min och kom 2000 meter! Nöjd?! Yes indeed!
Flina körde vikter så jag tog mej an stakmaskinen. Häftig grej som nog ger mer än vad man tror. 1000 meter, ca 3:00 min /500 meter, blev resultatet. Började räkna efter inför Tjejvasan i februari, den är 30 km. 6 min/km ger en tid på….. Typ 3 timmar! Nu går det inte att jämföra riktigt så, men jag ska ta mej i mål på vilken tid som helst!

Kroppen känns väldigt i form, hade några helt värkfria dagar, nu sticker det lite i armen å lillfingern. Ska köra en stund med TNS så släpper det nog!

Tjingeling!

No Comments :(

Comments are closed.