Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Var jag än går och var jag än står ser och hör jag om dieter, 5:2, LCHF, ”idag börjar jag mitt nya liv -igen”, ”tappa 7 kilo på en vecka med nya supermetoden” osv… vaddå tappa? ooops där ramla sidfläsket rakt ner i asfalten… Livet är det som pågår, nu och hela tiden, lägg energin på att gilla kroppen som den är skapt. Med eller utan extrakilon.

Min blogg-idol heter Malin Wollin a.k.a Fotbollsfrun och skriver ruggigt bra krönikor i Aftonbladet och i Amelia. Har följt hennes blogg Fotbollsfrun i flera, flera år. Vi är kroppsligt rätt lika, långa och har det perfekta idealet S M A L !!! Hon har många läsare som flitigt kommenterar hennes inlägg men när hon skriver om vikt eller lägger ut en bikini-bild före-efter då går kvinnfolket i taket!
Alltså, läser vi nån gång om en mans före och efterbilder?
Nä!
Och varför inte? För att de skiter i om de har en airbag på magen eller love-handels. De tycker de är fantastiskt snygga i alla fall!

Nu drar jag verkligen inte alla män och kvinnor över en kam, det finns ju som alla vet många olika… Jag menar bara att kom igen kvinns: Ta efter männens avslappnade attityd till ölmage!
Varje enskild individ är vacker på sitt sätt!

Personligen tränar jag enbart för att jag mår så jävla bra av det! Jag provade att ta semester från träningen i några veckor, slippa äta jämnt och ständigt, vila kroppen från rutiner.. Icke! Fungerade inte på mej, humöret dippade som ett ett sjunkande skepp och magen rasade av brist på rutin.
Nu är jag uppe i 4-5 pass i vecka igen och jag mår prima! Beror kanske lite på att jag ha semester också.. Från jobbet alltså.

Nu blir det en solstol i trä’gårn, solen skiner så en dag ute får det bli!

Puss till alla vackra kvinnor med volanger på magen och smilgropar i låren <3

2 Comments

 1. Sandra
  09:51 on augusti 20th, 2013

  Vilket bra inlägg Lotta! Jag håller helt med!
  Jag tror inte på alla dessa dieter, man väljer sin livsstil och ser ut därefter. (Självklart har en viss del med anlag att göra)

  Allt handlar om att röra på sig regelbundet och äta rätt sorts kalorier och inte mer än vad man gör av med.

  :)
  Kram Sandra

 2. L8
  08:07 on augusti 23rd, 2013

  Tack!
  Så sant!
  Som sagt, man väljer hur man vill leva.
  Kram!