Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

ÅÅÅååå va trött jag var imorse när klockan ringde.. Lite stel från intervall/flex-passet som jag och Flina körde igår. Det är ingenting mot känslan jag har nu.. Heeelt slut!

20130527-204148.jpg

20130527-204159.jpg
Har precis rasat ner i soffan efter ett HIT pass, Hög Intensiv Träning. Korten visar mina armbågar, no pain, no gain sa en chef en gång på en friskvårdssatsning. Passet är det tuffaste på Friskis och väldigt roligt. Pulsen ligger på 70-80% av max, 4 min fullt ös, 8 repetitioner av olika övningar. Burpees, marklyft, armhävningar på boll, utfallssteg med kettelbells mm… Och kräla på golvet, jag krälade på armbågarna!! Alltså, jag tänkte först att ”det där är väl inge jobbigt?!” Jo tjena!!
Finalen – å va härligt! I par kämpar vi to the bitter end! En i planka, en som ruschar fram och tillbaka, byte och så håller det på i fyra minuter!!

Kom hem och tog en smoothie med extra proteiner! Kommer somna ovaggat ikväll!

No Comments :(

Comments are closed.