Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Tiden bara springer iväg! För mej som skiftarbetare flyter veckodagarna ihop, helgen kan va mitt i veckan för man jobbar lördag/söndag.. Helgen som passerat var en riktigt rolig helg! Särskilt lördag kväll då Mia var här… Tänk att jag gör det så sällan, en kär vän, lite käk och gott i glaset! Det ska bli oftare har jag bestämt…! Och Mia har bestämt turridning på Islandshäst i vår! Ser jag fram emot!

20130305-091848.jpg20130305-091858.jpg. Alltså det här med egopix, är det något folk övar på hemma i smyg för att hitta sin ”bästa sida”?! Vi hade i alla fall roligt med att försöka oss på duckface och andra face..

Igår hade jag vilodag, var sugen på en löprunda i vårsolen men icke! Klarar två pass på raken men fler sliter på mej för mycket, bryter ner istället för bygger upp.. Idag är det mer höstrusk ute så en sväng till gymet får det bli! Intervall på löpbandet kanske?

No Comments :(

Comments are closed.