Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Du är så inte välkommen! Jag gillar mitt jobb på alla sätt vis förutom nätterna! Mår dåligt på riktigt av att behöva tvingas sova mitt på dan för att orka vara vaken för att jobba på natten. För 14 år sen jobbade jag ständig natt på Ericsson, Flina var drygt två år… Hur f*n orkade jag?!
Försöker att inte få sov-panik men det är svårt, tänker om jag kör på blir jag trött på em… Idag var planen åka skidor i Ånnaboda men min gräsliga träningsvärk sa -näej! For istället iväg och besökta bilen,

20130201-183233.jpg Opus i Bista, absolut snabbaste och trevligaste stället att besökta bilen på. Försökt få drop in tid två dagar i rad men ICKE! Idag, fem minuter från anmälan till bil i hallen!!
Efter lunchen tog jag en promenad fram på stan, lite presentinköp till en snart 17-årig fantastisk tjej! Hon kommer bli sååå glad!
På Vågen hittade jag mina nya vinterkängor

20130201-183655.jpg plus en tröja..
Kom hem och skulle sova en stund… Nä! Pigg som en mört… Så nu har jag lagat kvällsmat, piroger av ett pizza-kit..

20130201-184135.jpg

20130201-184146.jpg
Smakade mums, så gott att jag glömde fota!
Mätt i magen gör jag ett nytt försök att sova en stund..

No Comments :(

Comments are closed.