Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

så skulle jag måla om mina naglar ikväll! Min stora förebild och som ger mej inspiration är en tjej från USA , My simple little pleasures. Hittade hennes fantastiska water marbel på youtube. Fattar inte hur hon har tid att både filma och måla, redigera filmen och lägga ut på nätet.. Men jag är glad att hon gör det! Så här blev min senaste kreation:

20120814-203348.jpg

Efter jobb, träning och lite käk slog jag på tv’n och landade på superstars celeb.. Ha-ha vilket skämt! Möjligen c-kändisar med vinnarskalle. Worthless! Slog om till Bygglov istället, Matte som brandman, jo man tackar! Dessutom skrattar Willy heeela tiden så jag ligger här och flinar för mej själv.. Sambon är i Sthlm och roar sej, imorgon kväll ska jag hem till den här damen och grilla!

20120814-204512.jpg

No Comments :(

Comments are closed.