Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Dagen började mindre bra.. vaknade i natt av värk i armen, tycka-synd-om-själv-gråt-en-skvätt, somnade om efter att ha värmt vetekudde och bäddat med den och spikmatta… somnade om tillslut, Magnum är i sej sövande..

Vid elva hade jag tid hos sjukgymnasten, hon tragglar med mej vecka ut och vecka in. Efteråt känns det som nån parkerat en buss på ryggen men på ett bra sätt. Jag kör mina stretchövningar, nu ökar vi takten och ska dessutom bara slappna av en kvart om dagen.. hur gör man då? Inte liksom min grej men jag ska verkligen gå in för det.

Handlade lite på vägen hem och i kön står jag framför två pensionärer.. den ena hade bara en liter mjölk och kön va lång men när hon börja gnälla och ha sej slog jag bort tanken på att släppa före.. sen ojade de sej en kvart över kassörskans frissa, ordningen i butiken och var är personalen! Chilla! Ingenting går bättre för att man gnäller och kan man inte åtgärda så släpp det.

Väl hemma tog jag mej an rabatten, den var inte ompysslad på hela sommaren men nu är det så rart där så jag får tårar i ögonen.. hittade en solstol, inte i rabatten men den vek jag ut, tog på mej lurarna och lyssnade på P3 Dokumentär, Knutbymorden.. satt sedan i solen och njöt, somnade nog en stund också.. tänkte att det är så här ska jag göra varje dag, en kvart… precis som sjukgymnasten förordat. Mmm kan funka!

Ta hand om dej själv blir orden idag. Själv ska jag hem till Milla och äta pannkaka och spela spel, lagom avslutning på veckan!

No Comments :(

Comments are closed.