Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Åh jag frossar i detta just nu! Ska försöka mej på en sotad look på lördag… Det är väldigt länge sen jag sminkade mej för party…en aning ringrostig kan man säga!
Funderar på om inte Make Up Store har tid för mej på lördag?! Vore ju en genväg.. Frågan är om jag tycker det är värt 495 spänn…?

Träningen rullar på, kör fyra pass i veckan varierat boxpass, cirkelgym och längdskidor. My sis Anna’s nya boxpass ikväll var grymt bra!! Har ont i ena axeln bara, hoppas det försvinner snabbt! Det är 10 dagar kvar! Knäckte min allra första mil i måndags!

20130213-225056.jpg Lätt nysnö i spåret så jag fick ta i, tog en timme men då stannade jag till å drack vatten… Är jäkligt nöjd med det!

Hotellrum i Insjön var bokat, men som en skänk från ovan har vi nu ett rum två mil från Mora! Vi ska bo hos en kollegas pappa, 7 km från Oxberg. Men för att ha bilen på rätt ställe vid målet så åker vi till Mora på morgonen och tar buss till starten.. Fiffigt tänkt av Maivor!

Imorgon ska det inhandlas diverse gott-i-gott till lördag! Min outfit är klar, klänningen, strl S skulle behöva sys in men tror att med lite piff & puff ska den nog sitta uppe.. Är ju inte bystdrottning precis!

Natti natti!

No Comments :(

Comments are closed.