Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Provade jag idag på Örebro massage.
I mitt tycke var massagen jättebra, avslappnande och välgörande. Däremot var väl miljön ett litet minus, en massagebänk i ett rum, i en korridor, en klocka tickade och radion spelade Mix Megapol. Men, massagen kan verkligen rekommenderas!

När jag ända var vid Eurostop handlade jag på Maxi, ingredienser till en smörgåstårta till Flina som har det lite tungt just nu..

20121114-144400.jpg Den är väl inte den snyggaste jag gjort, klar på en timme blott, men den smakar säkert himmelskt!

Vilar mej idag förutom tvättstugan tar jag det lugnt. Körde ett pass Cirkelgym/Indoorwalking igår kväll.. OMG! Vilket pass! 75 min totalt, jag var helt färdig efteråt. Killen som ledde passet var verkligen duktig och peppande, som min Anna på boxpasset… Åh vad jag saknar det! Har inte kunnat gå på några veckor pga av jobbet. Surt, men då får man prova nya saker istället.
Vilan var välbehövlig, har tränat varje dag sen förra måndagen, 7 dar i sträck. Träningen har varierats och jag har inte fått mer ont så då kör jag på.. Så skönt när kroppen fungerar!

Måste kravla mej ur Flinas säng och ner i tvättstugan, hon pluggar och så lyssnar vi på P3 Christer, hypokondri light! Roande :D

20121114-145713.jpg

No Comments :(

Comments are closed.