Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Har känt av nacken några veckor.. Eller lite längre för som vanligt ljuger jag för mej själv. Igår började jag jobba kl 16:00.. Hittade min aldrig-klaga-kollega så här:

20121018-125835.jpg undrar om det drar eller drar?!
Vi sitter under ”baffrar”, på svenska betyder det avlånga öppningar i taket där frisk luft ska flöda in. Det gör det, i mängder! Nu är det något fel på dessa sen flera år tillbaka och det sitter en kille nånstans och försöker programmera dessa till rätt flöde.. Fungerar sådär! Igår blåste det på ordentligt. Drag, kallt.. Inte bra för min nacke. Så jag gick hem, sjukskrev mej för så dålig som jag var i vintras vill jag inte bli igen. Nånsin, ever again!
Stel som jag var i morse letade jag på min Stora stretchboken. Mycket bra läsning!

20121018-130647.jpg

20121018-130657.jpg
Så en timme har jag ägnat åt stretch och lite yoga, känns lite bättre. Rotade även fram värktabletter, Diklofenak. Läser om dessa på Wikipedia, f’låt alla sötvattenfiskar.. Jag vill bara vara frisk och kunna jobba!

Slängde även in en tjälknul på morgonkvisten, den sköter sej själv i ugnen och smakar delicious imorgon kväll. Hoppas på en fredagkväll med familjen och ett glas rött!

Buss&gran

No Comments :(

Comments are closed.