Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Vad har det egentligen för betydelse hur vi ser ut?! Denna hysteri som många, yngre?, ägnar sej åt.. Ett foto med vanligt leende är blasé, nu gäller duck face.. Du vet plut-med-läppen, tagit snett ovanifrån med sug i blicken, gärna med fokus långt ner i klykan.
Jag gillar inte.
Jag fattar inte grejen.

En annan sak jag inte fattar är hur en rätt känd bloggerska kan hänga ut en vanlig tjej som ställt upp på bild i en reklamkampanj åt gymkedjan SATS.
I min värld är alla lika, en kropp är en kropp. Den ska man ta hand om på bästa sätt, du får bara en. Vad du gör och hur du vill ha den är ett eget val, mitt val är enkelt. Tränar jag inte mår jag psykiskt dåligt och nacken krånglar. Min kropp är född med hög förbränninsmotor, noll muskelbyggnad och stel som ett kylskåp. Den har flera nackdelar också men den är min, utan den har jag inget liv…
Så mitt lilla tips denna mörka novemberkväll: de blir va en gör det till!

En som är nöjd ikväll är Zlatan, vinnare för 6:e året i rad av Guldbollen, 7:e totalt.
Hallå?! Finns det verkligen ingen konkurrens?! Är ingen sportnörd men alltså är han inte lite ute, typ som axelvaddar?
Jag vet inte… Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp med tuppen!

Natti/L8

No Comments :(

Comments are closed.