Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Man kan tro att jag inte gör nåt annat än tränar men det är inte riktigt sant. Jag jobbar 100%, skift, dag, kväll, natt. Har det större ansvaret hemma för mat och att handla hem densamma. Veckostädningen sköter sambon (eller Flina), toaletterna fixar jag för det mesta och dammar gör nog sambon mest (och bäst faktiskt.)
Däremellan umgås jag med familj och vänner. Försöker att vi ska äta tillsammans vilket är svårt när jag jobbar skift och sambon reser en del… Jag och Flina tränar ofta ihop vilket ger oss tid att umgås och prata skit, gör oss tightare (inte bara kroppsligt) i vår relation.

För mej är träningen ett gift, precis som sockerberoende, alkolism etc och även en livsstil, ett sätt att hantera vardagen. Sen Flina var 2 månader har jag tränat i nån form fast har också haft några perioder med uppehåll.
Jag har kört spinning, ridit, joggat, gymmat, vattengympa, step up:at, vattenspinning (sjukt jobbigt) boxfit och nu Friskis med 153 olika pass att välja på.. Cirkelgym är no 1! Cirkelfys, intervall flex, HIT, cirkelgym X, cross fit… Ja, det finns massor men dessa är mina favoriter!

Ikväll hade jag och Flina bokat ett teknikpass i X-fit, du får en egen instruktör och 2-4 andra kompisar på passet. X-fit är samma som cross fit, typ. Vi fick väldigt mycke hjälp med tekniken.. Jag gjorde 5 chins på stång!!! På slutet körde vi 12 min med stigande repetitioner, armhävning, situp, knäböj och sving med kettelbell. Först 1 av varje, sen 2 , 3 osv.. Gah! Va jobbigt det var på slutet, jag kom till 10 reps!
Stretchövningarna efter passet var värst, my god vad jag är stel.. Fick en utmaning att köra dessa före och efter pass i ett halvår! Ska ge mej längre baksida lår och mjukare höftböj. Nåja, vi får väl se om jag kan fullfölja..

Så våran lilla bäbis! Sååå söt och charmig. Tog inte lång tid för henne att bli hemmastadd. Busar och gosar precis som man ska!

20130918-231556.jpg Fick se sej själv i spegeln…

20130918-231639.jpg

20130918-231653.jpg

20130918-231702.jpg

20130918-231711.jpg Idag före träningen.. Å så måste man mota bort henne.
Nu ligger hon här bredvid i sängen och snarkar ikapp med sambon.
Jag ska göra detsamma, har en ”ledig dag” imorgon före jobbhelg och har en hel del att stå i..

Natti natti!

No Comments :(

Comments are closed.