Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Han har gjort en ny bok, Paolos Träningsbibel, kommer förmodligen inte köpa den men han har många bra åsikter. Tex att har du inte 15 min över för vardagsmotion är tiden felprioriterad.. 15 min liksom! Det räcker för de övningar han bjuder på i reportaget.

Jag testade TMI HIT igår (träning med instruktör, Hög Intensiv träning)
Fasiken va jobbigt och jag tog mej bitvis ur den bekväma zonen, så där så det blir äckeljobbigt! Är rätt dålig på det, särskilt om jag tränar själv men nu ska jag pressa mej mer framöver.
Göteborgsvarvet är om ca 2,5 månad så i tisdags joggade jag för 1:a gången i år. 5 km gick hyfsat, jag vet att de första passen känns tunga när kroppen ska vänjas. Ska köra ett pass till imorgon.. Idag vilar jag, har träningsvärk de lyx typ överallt! Belönar mej med dumle-kakor samt att jag ska på helkroppsbehandling efter lunch på Hud och SPA och till kvällen middag på Pitchers.

En bra ledig dag alltså! Samlar kraft och energi inför den kommande omorganisationen som startar snart, redan i April kommer övertalig personal få gå.. Trist men det är bara att bita ihop och hålla tummarna att jag får vara kvar!

No Comments :(

Comments are closed.