Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Huvaligen, vilken seg dag! Somnade vid 8 imorse och sov till tolv.. Inte tillräckligt med skönhetssömn för min del! Käkade lite lunch och försökte sen begripa mej på pulsklockans funktioner.. Gick så där precis som löppasset jag till slut hävde mej ut på.

Fy f*n så dåligt det gick, tunga blyben, flåsigt och otakt.. Skulle köra intervaller, blev fem st 20/10 sen orkade jag inte mer.. Att allt växer så det knakar nu gör mej ingen nytta, får ingen luft vid hög ansträngning trots ventolinet… I år är våren sen vilket innebär att peaken är nu och några veckor framåt, Varvet är om två veckor.. Hmm får va glad om jag tar mej runt!

Sambon gjorde smörgåstårta till kvällen, den var smarrig!

20130503-214315.jpg

Imorgon ska jag värda med Anna på Friskis, ett gäng Svensexa ska boxas! Kommer bli skitkul!

No Comments :(

Comments are closed.