Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Det ska bli skönt! Hoppas det fina vädret håller i sej några veckor till!
Mitt enda moln på himlen är ett ont i halsen som satt sej på luftrören i vanlig ordning. Ingen träning på en vecka nu börjar kännas i kroppen. Men just orkar jag inget, ligger kvar i sängen och försöker samla kraft för att koka några korvar till lunch…
Har ingen feber så jobbet klarar jag, bara så hängig!
På lördag hoppas jag det gått över, då blir det Sommar Delux i Brunnsparken med goda vänner!

Å så saknar jag Flina! Hon har knappt varit hemma i sommar men vi hinner få två veckor ledigt ihop innan hon börjar skolan. Har inget planerat mer än en natt i Malmö/Köpenhamn.. Gillar inte att planera sönder semestern, skönt att ta det dag för dag!

No Comments :(

Comments are closed.