Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

Sedan jag flyttade hemifrån nån gång i slutet på 1900-talet har jag haft en välfylld kyl… I min kyl finns allt som man kan tänkas behöva i glasburkar och på tub. Jag har koll likt en dörrvakt på vad som släpps in och ur mitt kylskåp… Men mjölken åker i nån jefla gräddfil i VIP-fållan.. Den kommer och går som den vill, okontrollerat.

Kaffet står klart och upphällt i koppen, öppnar kylen och greppar mjölkpaketet.. Det är lätt, lätt som en fjäder.. Skakar lite på det som att försäkra mej om att det verkligen är tomt… Undrar om den som ställde in mjölken i kylen också märkte det?

Nåja, nu lär jag iväg till affären för den som ställde in mjölken vet nog inte var man köper ny…

Ha en fin dag alla mjölk-älskare!

One Comment

  1. Sambon
    06:39 on oktober 21st, 2011

    Det är alltid en liten skvätt kvar, när jag ställer in. Just precis så att det räcker till kaffet.. :-)