Livet som Ekring

Stort och smått om allt och ingenting

….skulle publicerats för rätt länge sen men det blev inte så… En otroligt ledsam sak kom i vägen.. Men lägger upp detta nu iaf, för varje gång jag åker på dessa skidor kommer jag sända en tanke till dej Erika, vila i frid.

Nästa år ska jag klara Tjejklassikern. Det är inget som är omöjligt, rent fysiskt. Men satan va dyrt det blir… Anmälningsavgifter, resor och framförallt utrustning.

Idag inhandlades längdskidor. De hade Vasalopps kväll på Lindells i Örebro. Tänkte att jag stannar till på XXL vid Marieberg på vägen, jämföra lite priser…
Travar in direkt till skidavdelningen och börjar läsa… Classic, stenslipat, High tec… bla bla grekiska..
Går runt lite för att hitta en som arbetar men.. Nä! Jo förresten, vid kassan stod två fnittertippor och sorterade skosnören.. Men då var jag på väg ut… De såg ut att höra hemma i en flashig haute coutore butik..

Åkte vidare till http://www.lindellssport.se/, som verkligen är en skidbutik för vanligt folk.. Direkt fick jag hjälp med att börja prova ut rätt skidor. Killen var säljare för Madshus och de hade två olika paket, ett bra och ett bäst. Vi provade och provade men jag fick en glipa i spannet och det innebär att jag inte kan trycka ifrån ordentligt.. 7 skidor senare stod jag på skidorna utan glipa i spannet.
Då var det dags för pjuxen, fick fram ett par urtjusiga silverglittriga Rosa Bandet pjäxor…
Så, nu är jag rustad för en säsong i skidspåret, skön omväxling till löpningen..

Snö, nu tack!

2 Comments

  1. Tävlingscoachen!
    08:27 on november 10th, 2011

    Kanon Lotta! Nu äntligen kan vi sikta mot
    målet i Mora!

  2. Ja att vi kan…med vindskyddande mamelucker kan vi åka snabbt också.. :)